Ik ben specialist op het gebied van de omzetbelasting. Door mijn jarenlange ervaring bij de Belastingdienst en de Big Four kantoren weet ik als geen ander met welke problemen u als ondernemer en belastingplichtige te maken heeft. Voor mij is kwalitatief hoogwaardige fiscaal juridische dienstverlening vanzelfsprekend en ik zal, binnen de kaders van de wet, altijd naar de voor u meest optimale oplossing zoeken.

Visie en werkwijze

De fiscale wetgeving is constant in beweging. Zeker in deze roerige tijden wordt de belastingwetgeving met de regelmaat van de klok aangepast en uitgebreid. Ik volg de fiscale ontwikkelingen op de voet. Vanuit mijn vakkennis, ervaring en inventiviteit kan ik daarom uw fiscale positie optimaliseren en “up-to-date” houden. Ik zorg ervoor dat u “in control of your taxes” bent en blijft.

Taxcellent Belastingadviseurs hecht grote waarde aan de kwaliteit van de gegeven adviezen tegen een acceptabel tarief. Mijn lage overheadkosten, mijn jarenlange ervaring en degelijke juridische opleiding maakt een dergelijk tarief mogelijk. Mijn organisatie kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en een proactieve en resultaatgerichte houding. Taxcellent Belastingadviseurs adviseert zowel ondernemers als belastingadvies- en accountantskantoren en is indien gewenst ook buiten kantooruren bereikbaar.